elviraterese.blogg.se

Marsboxen

Publicerad 2016-04-11 14:30:00 i Skönhet,

 
Mars månads Glossybox kom till mig strax innan påsk! Jag älskar verkligen detta koncept, det känns så lyxigt att få ett paket levererat till dörren med skönhetsprodukter varje månad. För ett väldigt överkomligt pris också. Men det är lite jobbigt och jag blir stressad varje månad över att om jag eller någon annan inte är hemma och öppnar så hänger dom paketet på dörren, tänk om någon granne skulle vilja ha sig en gratis Glossybox, då är det ju bara att hämta..! Men peppar, peppar, än så länge har det inte hänt, tur att jag har trevliga grannar.
Jag vet att Glossybox har fått en hel del skit för den här boxen, jag har sett mycket klagomål deras Facebooksida samt andra sidor på Facebook. Folk tycker att det är dåligt med så mycket testprodukter i miniatyr och att dom får tandkräm (haha) "varje månad". Jag håller med till viss del, det känns lite B med så mycket små testprodukter, men det här är min tredje Glossybox och den här gången har jag tänkt ta med mig test/reseförpackningarna i min necessär till BB, så perfekt för mig! Men om det fortsätter såhär månad efter månad får vi se hur jag gör med prenumerationen :) Men i det stora hela är jag ändå nöjd!
 
(Jag fick även med en ögonfransböjare från Hot Makeup, men insåg nu när jag skrev inlägget och laddade upp bilderna att jag hade hunnit plocka ur den ur boxen och att jag lagt den i sminkväskan efter att ha testat den, innan jag fotade produkterna och boxen. Jag använder väldigt sällan ögonfransböjare och tycker att det är lite läskigt då jag är rädd att ha av fransarna, men har testat den en gång, den var helt ok, men jag märkte inte superstor skillnad, jag får nog testa den några gånger till innan jag återkommer med en ordentlig åsikt kring den produkten).
 

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment schampo & balsam - Som sagt, dessa tänkte jag ha med i min necessär som ska med till BB men detta skall alltså vara ett "nylanserat schampo och balsam som återupplivar det mest skadade håret med djupgående näring och 100 procent återuppbyggd styrka. Innehåller en sammansättning med rödalg, som är känd för sin fuktighetsbevarande förmåga".
 
Pepsodent White Now Gold - Samma sak med denna, den får åka med till BB när det är dags sen. Det här är en "Whitening-tandkräm som omedelbart ger vitare tänder. Redan efter första borstningen gör den blå färgen att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Innehåller flour och fungerar utmärkt för daglig användning".
 
Emité Make Up Artist Lashes Mascara - Det här är den sämsta mascaran jag testat på länge. Jag blev så sjukt besviken. Det är en vattenfast mascara och ja, den gick typ inte att få bort. Så får er med ett resultat som sitter efter både vatten och rengöring, detta är mascaran för er, men för er som är som jag och vill gå och lägga er med ett rengjort ansikte utan sminkrester, släng den här i soporna på en gång! Sedan ska denna  mascara ge "fantastisk längd och volym till dina fransar", den ska vara "lätt att arbeta med och ger perfekt separerade och fylliga fransar utan klumpar", jag uppfattade den som precis tvärt om. Nej, den här rekommenderar jag inte alls, sen att ord. pris är 210:- ger den ytterligare en tumme ner.
Luxie Beauty Rose Gold Large Angled Face Brush - Det här är utan tvekan min, hittills testade, favoritprodukt från denna boxen! Den är mjuk och skön och enkel att arbeta med. Jag har använt den för rouge och highlighter och resultatet blev jätte fint! Så att denna borste rekommenderar jag varmt och jag är även nyfiken på att testa fler borstar från samma märke. Ord. pris för denna är 159:-.
 
Fick någon av er någon annan produkt och vad tyckte ni om mars månads Glossybox?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elvira, 21-årig superwoman uppväxt och lever mitt liv i Stockholm efter en tid i Portugal. Som blivande mamma skriver jag om vardag, tankar, åsikter och min kärlek till olika ting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela