elviraterese.blogg.se

Accessories Obsession!

Publicerad 2015-10-31 14:57:11 i Allmänt,

 
 
Alltså dessa tre saker dör jag för just nu! Väskan är så jäkla snygg, stilren och enkel, mössan är skön och snygg och den lilla nyckelringen är så söt att jag dör. Jag vill ha alla dessa tre. Nu. 
Alltihop kommer från H&M, jag var in och klämde på dom igår men hejdade mig för att jag är annars proffs på att köpa först och tänka sen! Men jag vet inte om jag kan bärga mig längre... väskan jagar mig i mina drömmar... och jag vill ju kunna sova gott. ;) Det blir nog en oskyldig sväng förbi butiken efter jobbet åtminstone! 

En Vecka Kvar

Publicerad 2015-10-30 11:37:00 i Allmänt,

Hej på er! ♥
 
Nu är det en veckan kvar tills jag återvänder hem till Sverige, nedräkningen har börjat. Det ska bli så skönt att komma hem, men som jag har skrivit om tidigare så känns det naturligtvis märkligt också. Och jobbigt, att behöva vara ifrån den jag älskar i några månader! Usch, orkar inte ens tänka på avvinkningen på flygplatsen om en vecka. Magont. 
Men sen har jag mycket att se fram emot också, så att jag försöker fokusera på det. Jag ska få komma hem till vänner och familj, miljöombyte, jag ska börja studera (äntligen hittat motivationen till det!!), jag kommer få ta del utav det lilla som är kvar av den svenska hösten och jag kommer förhoppningsvis att få vara med om vintern som jag älskar!
 
I och med att det endast är en vecka kvar så börjar nu fixet. Idag har jag rensat min garderob ordentligt, jag ska ändå lyckas få plats med ett och ett halvt års liv i två resväskor! Samt plockat ut allting som ska slängas, tyvärr finns det ingen klädinsamling här i Lissabon.. lite trist att behöva kasta det som kan vara till nytta för någon annan! Sedan ska jag iväg och köpa mig en till resväska... fan, jag som hatar att packa... men eftersom att jag är skilsmässobarn sedan barnsben och min uppväxt med "varannan vecka" så råkar jag vara proffs på att packa. Tack mamma och pappa, haha!
 
Nu ska jag sätta igång här, ha en fin fredag! 

The Martian

Publicerad 2015-10-26 20:13:00 i Allmänt,

 
 
Precis hemkommen från biobesök med mera tillsammans med min man! 
Vi var och käkade, kollade lite i butiker och sedan fick jag äntligen se The Martian. Jag skrev ju förra veckan att vi skulle iväg och se den, men när vi kom fram så hade vi tagit fel på tiden så det blidde inte av :( Men då vart det Primark iallafall! Hurra!
 
Men idag blev det som sagt av och jag rekommenderar er alla att se denna! Det är lätt den bästa filmen jag sett på länge, älskade den! Kort och gott för er som har missat det så handlar filmen om ett gäng astronauter som gör ett uppdrag på Mars, dom blir tvungna att avbryta operationen och återvända till jorden på grund av en kraftig storm, en av astronauterna (spelas av Matt Damon) blir träffad i huvudet av ett föremål och hans kollegor tror då att han är död och lämnar honom motvillig på Mars. Det visar sig sedan att han överlevde och man får följa hans resa uppe i rymden hur han ska kunna överleva tills nästa Marsresa görs och samtidigt får man följa NASA nere på jorden och hur dom ska försöka rädda astronauten som är fast där uppe ensam. 
Filmen är spännande, rolig, man biter lite på naglarna till och från och det är väldigt vackra bilder. Se den!
 
Puss.

Om

Min profilbild

Elvira, 21-årig superwoman uppväxt och lever mitt liv i Stockholm efter en tid i Portugal. Som blivande mamma skriver jag om vardag, tankar, åsikter och min kärlek till olika ting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela