elviraterese.blogg.se

Nyopererad

Publicerad 2016-04-20 17:07:15 i Livet,Sådär! Nu har jag precis kommit hem från vårdcentralen efter att äntligen ha opererat höger stortå för nageltrång. Jag har alltid haft problem med nageltrång på båda mina stortår, men nu hade det utvecklats till en större infektion på högerfoten (blä). Och även om man är bedövad så att man inte känner själva smärtan så höll jag som är så känslig på att tuppa av när jag kände att dom var där och joxade utan att jag kände något (men tur var väl det..). Hoppas att mitt nageltrång aldrig kommer tillbaka igen! Så att nu ligger jag och väntar på att bedövningen ska avta, sen ska jag åka och hämta ut en till babybox. Yay! 

100%

Publicerad 2016-04-12 23:50:58 i Livet,Titta vilka godingar som flyttade in hos mig idag! Jag är så glad över dom, men dom glappar nååååågot på bredden vid hälsenan, brukar Adidas ha breda skor? 

Jag har precis gått och lagt mig, imorgon har jag en fullspäckad dag. Vid klockan 10 har jag tid hos frisören, när jag är klar där ska jag hem till en vän jag inte träffat på år och dar, efter det till MVC och så har jag tvättid på kvällen. Mitt liv är som en ketchupflaska, allt händer på samma gång!
Jag hoppas att ni har haft en fin dag, så hörs vi imorgon. Puss!

TRENCHCOATMANIA

Publicerad 2016-04-12 12:15:00 i Style,

Alltså jag dör för alla snygga jackor och kappar runt omkring mig nu när det har blivit vår. Jag studerar kvinnor på väg till jobb, skola och dom som sitter i solen och äter en glass. Dom allra flesta har på sig en kappa i en beige eller grå nyans och jag är helt såld på dessa ljusa, vadlånga kappor och trenchcoats. Ni har sett dom på varenda modeblogg och i varje butik. Jag som aldrig tidigare har varit ett speciellt stort fan av detta typ av plagg kan knappt hejda mig själv från att köpa kappa efter kappa och matcha med både stövletter och sneakers! Den smaragdgröna från H&M här nedanför gör så att det pirrar ner i tårna, to die for.
 
 
1. 2.
 
3.4.
 
 

~ 1. Ivyrevel 1299:- 2. H&M 699:- 3. River Island 849:- 4. VILA 499:- ~
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elvira, 21-årig superwoman uppväxt och lever mitt liv i Stockholm efter en tid i Portugal. Som blivande mamma skriver jag om vardag, tankar, åsikter och min kärlek till olika ting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela