elviraterese.blogg.se

Mödravårdcentralen

Publicerad 2016-03-16 17:38:46 i Graviditeten, Livet,

Hellu!
 
Hoppas att ni har en bra onsdag, vilken dag vi har haft idag?! I alla fall här i Stockholm, hur underbart som helst med strålande sol och 10 plusgrader! Jag hörde precis på radion att våren officiellt har nått Stockholm, hoppas att det stämmer. Åh, snälla underbara vår, var här för att stanna hos oss nu!
Jag tycker att det är så underbart och intressant hur hela stämningen på stan förändras så fort vi nordbor får sol på näsan och får känna av efterlängtade plusgrader igen. Det är en mycket gladare och mer hoppfull stämning. Vi är väl värda detta efter tre månaders krigande genom kyla, mörker och slask. Rå hit lite fågelkvitter, solsken, snödroppar och tussilago så blir vi kompisar igen.
 
Trots att den här dagen som sagt har varit underbar meteorologiskt sätt så har jag haft en sjukt jobbig dag. Haha, ni vet en sådan där dag när allting liksom går liiite fel och inte smidigt över huvud taget. En sådan där dag när man går in i saker, blandar ihop tider, missar tunnelbanor, hamnar efter traktorer med bussen som är full med skrikande, ostriskaksluktande småbarn och kommer lite sent liksom. En sådan dag har jag haft idag. Precis en sådan dag. Men sedan kom jag fram till MVC, fick höra min lilla krabats hjärta slå och så blev jag genast lite lyckligare och glömde snabbt bort dom där skrikande, ostriskaksluktande barnen på bussen. Mitt hjärta smälter varje gång jag får höra min flicka, åh vad jag längtar efter dig min lilla rosenknopp!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elvira, 21-årig superwoman uppväxt och lever mitt liv i Stockholm efter en tid i Portugal. Som blivande mamma skriver jag om vardag, tankar, åsikter och min kärlek till olika ting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela